Blomster

Hos Give Begravelsesforretning tager vi hånd om dig gennem hele processen i at arrangere en begravelse eller bisættelse. Hvis du ønsker det, kan vi stå for at bestille blomsterpynt til højtideligheden – lige fra kistepynt til eventuel pyntning i kirken eller kapellet.

Vi tilbyder også at bestille bårebuketter, kranse og dekorationer fra den nærmeste familie samt hjælpe med at formulere tekst til eventuelle bånd. Blomster fra øvrige pårørende bestilles nemt og enkelt på den personlige mindeside, hvor det også er muligt at tænde et lys for afdøde, skrive en hilsen mv.

Vi har forskelligt billedmateriale, du kan søge inspiration i, når det gælder stilen og udformningen på f.eks. kistepynten. Det kan være en god idé at tage udgangspunkt i en bestemt type blomst, hvis du ved, at afdøde havde en favorit.

Når blomsterne skal transporteres fra kirken/kapellet til gravstedet, hjælper vi gerne med transporten, hvis gravstedet ikke ligger i umiddelbar forbindelse med stedet for højtideligheden. Dette skal dog aftales på forhånd.

Blomster