Når du har brug for en bedemand i Give og omegn

Bedemand i Give og omegn

Som bedemand i Give og omegnsbyer støtter vi dig igennem den første, svære tid efter et dødsfald, og med os til at stå for de praktiske ting omkring begravelse eller bisættelse er du i trygge hænder. Vi kan stå for alt lige fra papirarbejdet til begravelsen eller bisættelsen – herunder blomster, trykning af sangark og mindesamvær efter højtideligheden. Eller blot dele af det, hvis du selv ønsker at varetage planlægningen.

Vi dækker et stort opland, herunder Givskud, Jelling, Gadbjerg, Billund, Grindsted, Uhre, Sønder Omme, Filskov, Ringive, Thyregod, Egtved, Bredsten og Ødsted

Begravelse i Give og omegnsbyer

Når der skal holdes en begravelse, er det en fordel at kende de forskellige kirker i lokalområdet. Måske er en af kirkerne ved at blive renoveret, og nogle andre er allerede optaget. Måske er der en, der har nogle særlige skikke og traditioner. Uanset hvad, så har vi som din lokale bedemand i Give et indgående kendskab til alle kirker i hhv. Give, Givskud, Jelling, Gadbjerg, Billund, Grindsted, Uhre, Sønder Omme, Filskov, Ringive, Thyregod, Egtved, Bredsten og Ødsted. Og vores lange erfaring i branchen gør, at vi også kender de lokal blomsterhandlere og hvilke steder man kan arrangere mindesamvær.

Ved bisættelse i og omkring Give

Foretrækkes en bisættelse frem for en begravelse, kan vi naturligvis også være behjælpelige med det. Bisættelsen kan foregå fra den lokale kirke i Give, Givskud, Jelling, Gadbjerg, Billund, Grindsted, Uhre, Sønder Omme, Filskov, Ringive, Thyregod, Egtved, Bredsten eller Ødsted – eller et kapel, hvis afdøde ikke var medlem af folkekirken. Vi taler sammen om dine ønsker og forventninger, og herefter arrangerer vi en bisættelse, der lever op til det.

Brug Give Begravelsesforretning

Med Give Begravelsesforretning til at hjælpe med planlægningen af en højtidelighed, begynder vi med en snak om dine ønsker til begravelsen eller bisættelsen. Vi kan hjælpe med det hele eller blot dele af det – hvor meget praktisk hjælp du vil have, er naturligvis helt op til dig.

Besøg begravelsesforretningen i Give

Vi holder til på Bækgårdsvej 13 i Give, og vi kan altid aftale tid til en uforpligtende snak. Kig forbi (efter aftale), skriv en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. , eller ring til os på 75 73 23 20. Vi tager altid telefonen – hele døgnet.