Bedemanden i Jelling og omegnsbyer

Hvis du har brug for en erfaren bedemand med et godt lokalkendskab i Jelling og omegn, så er Give Begravelsesforretning det rette sted at henvende sig. Give Begravelsesforretning består af et team af erfarne, professionelle og ikke mindst kompetente bedemænd, og vi har alle et indgående kendskab til Jelling og omegnsbyer som f.eks. Vejle, Bredsten, Billund, Grindsted m.fl.

Med en lokal bedemand i Jelling som Give Begravelsesforretning er du sikker på at få en bedemand, der kender til lokale skikke og traditioner, kirker og kapeller, lokaler, der egner sig godt til en eventuel mindehøjtidelighed. Du er også sikker på at få en troværdig bedemand, der sætter dine og afdødes ønsker til højtideligheden højt, og dermed en tryg og indsigtsfuld hjælp i en svær tid.

Jelling - begravelse og bisættelse

Når man har mistet en af sine kære, er det ofte meget overvældende at skulle forholde sig til praktiske problemstillinger som f.eks. at udfylde relevant papirarbejde og arrangere en begravelse eller bisættelse. Hos Give Begravelsesforretning kan du få al den hjælp til det praktiske arbejde omkring et dødsfald, som du ønsker. Vi står for at arrangere begravelse eller bisættelse i Jelling og omegn, og hvis du ønsker det, kan vi også arrangere en mindehøjtidelighed efterfølgende, lige som vi også kan hjælpe dig med at udfylde de papirer, der uundgåeligt følger med i forbindelse med på et dødsfald.

På grund af vores indgående kendskab til det lokale miljø i Jelling og de omkringliggende byer kan vi, udover at arrangere selve højtideligheden, hjælpe dig med at bestille blomster – eller skabe kontakt til en lokal blomsterhandler – til at få trykt salmeark, finde nogen, der kan synge solo i kirken og meget mere.

Brug Give begravelsesforretningen som din lokale bedemand i Jelling

Ved at vælge Give Begravelsesforretning, vælger du en kompetent og troværdig bedemand, der på respektfuld vis kan hjælpe dig med at arrangere en begravelse eller en bisættelse i Jelling. Du vælger også en bedemand, der tager de ønsker, du og/eller afdøde måtte have, alvorligt.

Når vi indleder et samarbejde, sker det typisk med en snak, som vi enten kan tage i vores lokaler i Give eller hjemme hos dig. Her afklarer vi dels, om du og/eller afdøde har nogle særlige ønsker til højtideligheden; skal det være en begravelse eller bisættelse, skal det være en borgerlig eller en kirkelig handling, skal der være blomster/solosang/el.lign. i kirken, mv. Hvis du ønsker det, kan vi stå for alt det praktiske arbejde, men du kan også vælge selv at påtage dig dele af arbejdet; så klarer vi resten.

Velkommen i vores lokaler i Give

Give Begravelsesforretning holder til i Give; på Bæksgårdvej 13. Her tager vi altid gerne imod til en snak, og ellers kan du ringe til os på telefon 75 73 23 20. Vi svarer på telefonen hele døgnet. Du er naturligvis også velkommen til at sende os en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. .