Din bedemand i Brande

Din bedemand i Brande

Når du har brug for en bedemand i eller omkring Brande, kan Give Begravelsesforretning hjælpe. Vi er din faste støtte midt i sorgen, og vi hjælper dig gerne med alle de praktiske ting, der følger med et dødsfald. De færreste tænker på, at der følger et stort papirarbejde med et dødsfald. En meget jordnær opgave midt i et sorgens kaos – men en opgave, vi kan hjælpe dig med. Vi kan også hjælpe med at arrangere begravelse eller bisættelse, og ønsker du et mindesamvær, men orker ikke at stå for det selv, kan vi også bistå der. Kort sagt hjælper vi med alt det praktiske, du ønsker hjælp til. Og er støttende og nærværende undervejs, så du får tid og plads til at forholde dig til din nye hverdag.

Begravelse og bisættelse i Brande

Kommer du eller afdøde fra Brande eller omegn, er det oplagt at overveje begravelse eller bisættelse her. Hos Give Begravelsesforretning kender vi alle kirker og kapeller i området, og er der nogle særlige skikke eller traditioner, er vi også bekendt med dem. Vi kan hjælpe med at ’booke’ kirken eller kapellet på dagen for højtideligheden, vi kan koordinere med blomsterhandlere i forhold til pynt i kirken og på kirken, og vi kan også hjælpe med at finde et sted for et evt. mindesamvær.

Give begravelsesforretningen er din bedemand i Brande

Som din lokale bedemand i og omkring Brande sætter vi en stor ære i at være der for dig i sorgen. Vi tager indledningsvis en snak om dine – og evt. afdødes – ønsker til en højtidelighed, og når vi har klarlagt, hvorvidt du ønsker en begravelse eller bisættelse i Brande, begynder vi at planlægge lidt mere i detaljer: Hvornår skal højtideligheden finde sted, hvilken pynt ønsker du i kirken og/eller på kisten, skal der være solosang i kirken, mv. Du kan også selv være med til at planlægge en del af højtideligheden og/eller mindesamværet, hvis du ønsker det.

Besøg begravelsesforretningen i Give

Hvis du er i Give og gerne vil have en uforpligtende snak, er du altid velkommen til at besøge os i vores begravelsesforretning på Bækgårdsvej 13. Vi tager altid imod (efter forudgående aftale) og vi svarer hurtigt på mail eller telefon. Telefonen er åben hele døgnet, så ring endelig, hvis der er noget, du gerne vil drøfte.

Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tlf.: 75 73 23 20