Bisættelse

Lad os hjælpe dig til den perfekte bisættelse

Når du vælger Give Begravelsesforretning til din støtte igennem den svære tid, får du en bisættelse som matcher alle ønsker og forventer - ned til mindste detalje.

Med gode menneskelige værdier på plads kan vi skabe en meget personlig og unik begravelse i afdødes og familiens ånd, uden det går ud over traditionen. Når du vælger at anvende vores støtte, får du en begravelseshjælp fra start til slut og en støtte du kan kontakte, også efter bisættelsen.

Du kan lade os varetage alt det praktiske eller selv varetage de dele du ønsker. Vi er der når og hvor du har brug for os.

En bisættelse efter dine ønsker

Når du vælger os som din støtte igennem den svære tid, kan du få en begravelse, der afspejler dine ønsker på en god måde. Vi lader tingene gå i dit tempo og det er vigtigt for os, at du ved at der ikke er den ting, du ikke kan tale med os om. Alt fra følelser til det økonomiske. 

Med stort lokalkendskab i Vejle, Børkop, Kolding, Give, Fredericia, Horsens, Hedensted, Tørring, Egtved og Bredsten varetager vi bisættelser i et stort geografisk område.

Du kan kontakte os på telefonnr. 75 73 23 20 eller gå til vores kontaktside

Husk at du også kan finde nyttig information om bisættelse på folkekirken.dk